Rendezvényeink

Kedves Palócok!
Drága magyar testvérek!
Tisztelt érdeklődők!
Nagy örömmel tudatom veletek, hogy Cserháthaláp Község Önkormányzata a Tar Lőrinc Baráti Körrel karöltve együtt szervezi és rendezi meg az V. Palóc Világtalálkozót!
A tavalyi évben a Szikragyújtó napon tettem egy ígéretet az ott megjelenteknek, hogy nem hagyjuk veszni ezt a méltán többre...

A versenyt Cserhát­haláp önkormányzata, a tari Tar Lőrinc Baráti Kör Közhasznú Egyesület és a Tar Lőrinc Tehetséggondozó Műhely hirdeti meg az ötödik Palóc Világtalálkozó alkalmából. A pályázat célja az értékek bemutatása, a rejtett kincsek felfedezése, a palócok önbizalmának és identitásának erősítése. Szeretnék hazánk és a szűkebb szülőföld...

Ideális hely a címnek

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit.

Quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat.